Пошук

Глобальний саміт миру завершено

Дата: 17.06.2024 15:55
Кількість переглядів: 234

Глобальний саміт миру завершено

     Як на мене - це безпрецедентна подія світового гатунку, що продемонструвала єдність усього цивілізованого світу довкола України. Усі лідери запрошених держав сміливо й публічно нас підтримали.
     Світове представництво саміту – це 101 країна та міжнародна організація з усіх контингентів.
     Зібрання представників такої кількості поважних країн, організацій і релігійних лідерів на Глобальному саміті миру свідчить про те, що мир потрібен усім. Про це Президент Володимир Зеленський заявив під час пресконференції за підсумками Саміту у Швейцарії.
     Під час роботи саміту вдалося узгодити спільну позицію за трьома пунктами:
      Ядерна безпека: зокрема, Запорізька АЕС має бути під контролем України та МАГАТЕ.    Ядерна енергія та ядерні установки мають бути безпечними, захищеними, надійно охоронюваними та не шкодити довкіллю.
     Продовольча безпека світу залежить від безпеки в Чорному та Азовському морях. Напади на цивільні порти та їх інфраструктуру є неприйнятними. Продовольчу безпеку жодним чином не можна використовувати як зброю. 
     Військовополонені повинні бути звільнені шляхом повного обміну. Депортованих цивільних та викрадених дітей росія також має повернути.
     Саміт довів, що ми не сам на сам зі своєю великою бідою під назвою війна – це питання глобального масштабу яке об’єднує країни світу у боротьбі за справедливий мир та позитивне вирішення низки глобальних проблем всього людства.

Саміт


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь