Пошук

До Міжнародного Дня захисту дітей

Дата: 11.06.2024 13:57
Кількість переглядів: 132

Свято

     Вже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем, тому в суботу, 8 червня, завдяки християнам-переселенцям з Донецької області (які на даний час проживають в с. Нові Обиходи) було проведено гарний захід до Міжнародного Дня захисту дітей.

     Діти отримали радість, гарний настрій, багато усмішок і щасливих хвилин. Це свято надовго залишиться у дитячих спогадах як промінь світла, особливо у цей не простий для нашої країни час.

     На святі діти та дорослі змогли відвідати фотозону, яку організували працівники Райгородської бібліотеки - Галина Мовчан, Наталія Мельник та Людмила Білозор, а також були рухливі ігри та різні загадки. Ольгою Сурковою, завідуючою Райгородським Будинком культури, була проведена презентація ляльки-мотанки та проведений майстер-клас по виготовленню ляльки-травниці.  

     Щиро дякуємо Юліані Юхневич, начальнику служби у справах дітей Райгородської сільської, за основну роботу в організації цього свята. Також висловлюємо подяку старості сіл Семенки, Нижча Кропивна, Мар’янівка, Салинці - Тетяні Швець, за організацію та привіз дітей свого старостинського округу. Висловлюємо також вдячність директору Райгородського ліцею -  Олені Заєць, яка, для того щоб діти побували на святі, надала шкільний автобус. Також щиро дякуємо Новообиходівським християнам, за люб’язно надані надувні гірки і батути,  солодку вату і попкорн, та цікаву  і  насичену розважальну програму для наших дітей!

     Щиро дякуємо всім, хто долучився до цього заходу, за активність, ініціативність та небайдужість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень