Пошук

Жителька нашої громади отримала почесне звання України «Мати-героїня»

Дата: 22.05.2024 13:47
Кількість переглядів: 774

Мати-героїня

     Все у нашому житті пов’язане із жінкою. Жінка – мати, бабуся, дружина, кохана. Але перш за все вона є матір’ю. Ніжна та дбайлива, мудра та невтомна берегиня великого сімейного вогнища, вона народжує та виховує дітей, даруючи їм материнську ласку та турботу. Такі жінки живуть серед нас. І як добре, що держава приділяє їм особливу увагу. Відповідно до Положення про почесні звання України, затвердженого Указом Президента України від 29 червня 2001 року № 476/2001 почесне звання України «Мати-героїня» жінкам, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ять і більше дітей, присвоюється почесне звання «Мати-героїня». І неодмінною умовою для присвоєння такого почесного звання є вагомий особистий внесок матері у виховання дітей в сім’ї, створення умов для здобуття ними освіти, розвитку їх творчих здібностей, формування високих духовних і моральних якостей.

     Сьогодні секретар Райгородської сільської ради разом з начальником та спеціалістом служби у справах дітей Райгородської сільської ради урочисто вручили посвідчення та нагрудний знак до почесного звання України «Мати-героїня» Тетяні Дубовій, жительці села Мельниківці. Почесне звання присвоєно Тетяні Миколаївні відповідно до Указу Президента України від 29 січня 2024 року № 33/2024 «Про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» за материнську самовідданість, зразкове виховання дітей та забезпечення умов для їхнього всебічного розвитку.
     «Ця державна нагорода є визнанням Вашої материнської самовідданості, наполегливої і кропіткої праці та любові, які Ви вкладали у виховання своїх дітей, не шкодуючи здоров’я та часу»- вітаючи, зазначила секретар ради.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень