Пошук

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ!

Дата: 10.04.2024 14:12
Кількість переглядів: 235

ДЕНЬ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ!

     Сьогодні, 10 квітня, на базі закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ст - дошкільного навчального закладу с. Нові Обиходи Райгородської сільської ради в рамках місячника "День цивільного захисту населення" було проведено інструктивно- методичний семінар для керівників та заступників ЗЗСО та ЗДО Райгородської громади.
     На запрошення провести навчання про надання першої домедичної допомоги відгукнулися спеціалісти Гайсинської районної організації Товариства Червоного Хреста України "МИ ПОРУЧ". Також старша інспекторка ювенальної превенції Гайсинського ВП ГУНП у Вінницькій області Н. М. Гудима провела бесіду з здобувачами освіти про обережне поводження з небезпечними предметами.
     З керівниками було обговорено організацію безпечної життєдіяльності учасників освітнього процесу у 2024 році та удосконалення навиків у виконанні обов'язків персоналу до дій в надзвичайних ситуаціях. Для дітей та дорослих педагогами та працівниками Новобиходівської ЗОШ було проведено гру-квест, де кожен зміг показати свої знання та повправлятися в практичних навичках.

 

Начальник відділу освіти Тетяна ПАНАСЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень