Пошук

Відбірковий етап конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024»

Дата: 16.02.2024 15:12
Кількість переглядів: 410

 «Зіркова мрія – 2024»

         З метою виявлення талановитої творчої молоді, розвитку її здібностей та умінь, збереження і популяризації духовних надбань українського народу, зокрема, кращих зразків пісенної й поетичної творчості, вшанування мистецької спадщини рідного краю та сприяння інтеграції національного мистецтва у світовий культурний простір відбувся відбірковий тур конкурсу солістів-вокалістів та читців «Зіркова мрія – 2024», що проводиться в рамках обласного фестивалю вчительської та учнівської творчості «Проліски надії – 2024».

         В ІІ етапі конкурсу взяли участь 33 учні закладів загальної середньої освіти Райгородської територіальної громади. З них 11 учасників у номінації «вокал» та 22 - у номінації «художнє читання».

         За спільним рішенням журі переможцями відбіркового етапу стали:

  • у номінації «вокал»: Князь Ангеліна Михайлівна, учениця 5 класу Ситковецького ліцею, з піснею «Зупиніть війну» та Павленко Ірина Олександрівна, учениця 9 класу Мельниківського ліцею, з композицією «Пісня тату»;
  • у номінації «художнє читання»: Гижа Євгенія Ігорівна, учениця 8 класу Ситковецького ліцею, з твором «ТИ ЯК, РОСІЙСЬКА ДІВЧИНКО?» та Щирбак Анна Олександрівна, учениця 8 класу Вищекропивнянської гімназії Ситковецького ліцею, з твором «Триматися, за порожнечу».

       Тож бажаємо нашим переможцям гідно представити Райгородську територіальну громаду на обласному етапі «Зіркової мрії»!

        З виступами усіх учасників конкурсу можна познайомитись на каналі YouTube, офіційних сайтах закладів освіти та їх сторінках на Facebook.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень