Пошук

Всеукраїнська акція "16 днів проти насильства"

Дата: 06.12.2023 14:57
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

     В межах всеукраїнської акції "16 днів проти насильства" у Райгородській сільській територіальній громаді було проведено захід на тему: "Попередження домашнього насильства, його види, заходи щодо виявлення, протидія торгівлі людьми та жорстоке поводження з дітьми".

     Мета заходу: обговорення та прийняття спільного рішення щодо протидії домашнього насильства в Райгородській сільській територіальній громаді. Наслідки вчинення домашнього насильства та види відповідальності за його скоєння.

     В заході взяли участь виконуюча обов’язки Райгородського сільського голови, секретар Райгородської сільської ради Менюк І.І., перший заступник сільського голови Райгородської сільської ради - координатор з питань здійснення заходів у сфері запобігання та протидії домашньому насильству і насильству за ознакою статі, Вільчинська Л.Е., працівники підрозділів Райгородської сільської ради, поліцейський офіцер громади Клоченко В.М. Було обговорено проблематика шляхів протидії даного діяння. Присутніми було визначено основні пріоритети щодо удосконалення співпраці усіх задіяних органів у разі виявлення фактів домашнього насильства.

     Не будьте осторонь, не мовчіть, сповіщайте про усі факти насильства та жорстокого поводження, як по відношенню до Вас, ваших рідних, близьких так і до оточуючих. Своїми діями можна запобігти насильству. Робіть перший крок! Звертайтесь за допомогою до спеціалістів!

     Разом до перемоги!!!

Контактні номера телефонів для допомоги:
102 – Поліція
0432-61-16-80 Департамент соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА
0-800-75-04-75 Обласна лінія довіри з попередження домашнього насильства та   дискримінації за ознакою статі.

527 Гаряча лінія з протидії експлуатації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень