Пошук

До хорошого уроку учитель готується все життя. В. Сухомлинський

Дата: 06.11.2023 18:03
Кількість переглядів: 810

Пед. колектив

     Вдало та продуктивно розпочався робочий тиждень для асистентів вчителів та заступників директорів ЗЗСО Райгородської громади.
     На базі Ситковецького ліцею сьогодні відбувся навчальний семінар на тему: "Освітній форсайт: виклики, обговорення, окреслення майбутнього", 
метою якого було розібратися в чому різниця "інклюзія" та "інклюзивне навчання ", як правильно та професійно використовувати термінологію, про конфіденційність  та багато іншого. Спікером заходу була Людмила МОЛОШНЮК, завідувачка відділу дошкільної освіти, методист відділу "Ресурсний центр підтримки інклюзивної освіти" КЗ вищої освіти"ВАБО".
     Група експертів, спеціалістів Дашівського ІРЦ на чолі з директором Галиною ШИМИК, поділилися своїми напрацюваннями та досвідом роботи,  асистенти з власного досвіду  ділилися наболілими питаннями та проблемами які виникають під час роботи, також щиро ділилися своїми успіхами та досягненнями в роботі з дітьми з ООП.
     На завершення заходу було проведено майстер-клас: виготовлення ляльки травниці. Всі учасники щиро дякують майстрині, завідувачці філії Райгородського ЦКД Ользі СУРКОВІЙ за можливість творчо попрацювати та поспілкуватися. Зустріч пройшла плідно та цікаво.


Начальник відділу Тетяна ПАНАСЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень