Пошук

Ми вже також на платформі E-DEM !

Дата: 15.09.2023 11:41
Кількість переглядів: 415

Раді повідомити жителям громади про те, що орган місцевого самоврядування Райгородська сільська рада, стала іще на один крок ближче до своїх громадян!

     Ми, як громада, вже також зареєстровані на спеціалізованій платформі електронної демократії  - E-DEM” (https://e-dem.ua), через яку влада може краще взаємодіяти з жителями громади, а громадяни можуть результативно  впливати на важливі рішення, що мають бути розглянуті, прийняті та реалізовані.

E-DEM

 

     Що таке платформа e-DEM

     Веб-платформа «Єдина платформа місцевої електронної демократії» (скорочено – e-DEM) – це майданчик, що об’єднує декілька інструментів та спрощує доступ для них.

     Ці інструменти покликані налагодити кращий взаємозв’язок громадян та влади у вирішенні різноманітних соціально важливих проблем.

 

     Наразі для Райгородської громади підключений сервіс «Е-Консультації», у якому доступні такі модулі як:

  • Модуль Консультації: мешканці в режимі коментарів залишають свої пропозиції щодо питання, поставленого місцевою владою
  • Модуль Опитування: мешканці обирають один або декілька варіантів вже запропонованих відповідей до поставленого запитання. Також є можливість рейтингування або проставлення балів.
  • Модуль Обговорення НПА: мешканці можуть залишати свої коментарі під кожним розділом нормативно-правового акту. Підтримувати/не підтримувати окремі розділи та/або документ в цілому.

Консультації

Е-Консультації, як це працює

     Яким чином громадяни можуть долучитись

     Спочатку обов’язково потрібно зайти на сайт “E-DEM” (https://e-dem.ua) та зареєструватись. Зробити це можна як з персонального комп’ютера, так і з смартфона чи планшета. Для реєстрації використовується автентифікація через Bank ID, Дія ID або електронно-цифровий підпис (ЕЦП).  При реєстрації потрібно вказати свою електронну пошту, яка в подальшому буде логіном для входу, і пароль. Реєстрацію потрібно пройти лише один раз, а потім можна просто заходити на сайт зі своїм логіном та паролем.

Реєстрація на платформі

    Окрім того, для Райгородської громади, на платформі “E-DEM”, також активовано сервіс «Місцеві електронні петиції».

Петиції

Як це працює

   

     В подальшому можливе підключення інших корисних сервісів, що надає дана платформа.

      Запрошуємо усіх активних та небайдужих жителів нашої громади приєднатись до платформи електронної демократії “E-DEM” (https://e-dem.ua), щоб стати голосом громади та долучитись до вирішення різноманітних соціально важливих проблем та питань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень