Пошук

ГАЙСИНСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ІНФОРМУЄ:

Дата: 11.04.2023 14:02
Кількість переглядів: 153

Фото без опису

Релігійні богослужіння та обряди в Гайсинському районі відбулися без порушень

     8 та 9 квітня поліцейські Гайсинського райуправління поліції забезпечували дотримання безпеки та правопорядку під час проведення релігійних заходів поблизу культових споруд з нагоди відзначення Великодня вірянами західного обряду та святкування вірянами православної церкви Входу Господнього в Єрусалим.

     До охорони публічного порядку та безпеки у 73 храмах Гайсинського району залучено понад 120 правоохоронців. В усіх місцях проведення релігійних заходів також чергували військовослужбовці. Правоохоронці вдячні усім мешканцям та гостям району за взаємоввічливість та толерантність.

     Щодо криміногенної ситуації, за минулий тиждень, у період з 3 по 9 квітня 2023 року поліцейські Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів опрацювали 392 звернення та повідомлення громадян про злочини та інші події. У тому числі 74 події з ознаками кримінальних правопорушень (15 шахрайства, 9 злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 8 крадіжки, 2 порушення законів та звичаїв війни, 2 ухилення від призову на військову службу під час мобілізації, на особливий період, на військову службу за призовом осіб із числа резервістів в особливий період, 2 службова недбалість, 1 незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, 1 незаконна порубка або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу, 1 нанесення тілесних ушкоджень, 1 ДТП, 1 умисне легке тілесне ушкодження, 1 зловживання владою або службовим становищем, 1 наруга над могилою, іншим місцем поховання або над тілом померлого та інші). Правоохоронці виїжджали на виклики та надавали мешканцям допомогу.

     У сфері дотримання безпеки дорожнього руху поліцейськими виявлено та задокументовано 18 випадків керування водіями у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння та складено протоколи про вчинення адміністративної відповідальності, передбаченого ст. 130 КУпАП. З них: Гайсинське РУП – 5, відділ поліції № 1 (м. Бершадь) – 6, віділення поліції № 1 (смт Теплик) – 2, віділення поліції № 2 (м. Тростянець) - 1, віділення поліції № 3 (м. Ладижин) - 4.

     Поліцейські продовжують нести службу у посиленому режимі та забезпечувати публічну безпеку громадян.

 

Начальник Гайсинського РУП
ГУНП у Вінницькій області
підполковник поліції                                                         Володимир ЦВІГУН



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень