Пошук

Канікули з користю!

Дата: 31.03.2023 11:37
Кількість переглядів: 741

Фото без опису

     30 березня лідери учнівського самоврядування та активні учні закладів освіти Райгородської громади відвідали м. Вінницю та цікаво і пізнавально провели час. 
     Екскурсія розпочалася з знайомства з ТРК "Вінниччина", всім учасникам показали та розказали про запис телепередач, познайомили з студією, кожен зміг відчути "серце" телеканалу - місце, де працюють оператори, режисери, звукооператори.
     Незабутнім залишиться знайомство з молодіжним центром "КВАДРАТ". Учні нашої громади вперше аідвідали КВАДРАТ, отримали багато пізнавальної інформації, мали можливість ознайомитися та пограти в настільні ігри. Прослухали лекцію про медіаграмотність, навчилися розрізняти фейкові та достовірні повідомлення. 
     Молодіжний центр це:  3D моделювання будь якого виробу, професійна студія звукозапису, масса тренінгів, конференцій та стендапів. 
     Наше знайомство переросло в справжню дружбу і обов'язкове відвідування та участь у заходах КВАДРАТУ.
     Друга половина дня пройшла не менш цікаво та пізнавально. Ми мали можливість познайомитися з ВОЦК "Щедрик". Для нас працівники закладу організували екскурсію "З історії кінематографа" та мистецько-пізнавальний захід на тему життя і творчості М. Леонтовича.
     Слова подяки висловлювали і діти,  і супроводжуючі. Нам не просто сподобалося, всі поверталися додому з приємними враженнями та новими знаннями.
     Захід відбувся за сприяння ГО "Ми - Вінничани".


     Начальник відділу Тетяна ПАНАСЕНКО



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень