Пошук

Вітання з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 10:02
Кількість переглядів: 229

Фото без опису

     Шановні колеги, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів! Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування!  

     Щиро вітаємо з професійним святом ! Майбутнє держави та наших громад неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

     Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців.

     Сьогодні на органи місцевого самоврядування покладена велика відповідальність за соціально – економічний стан територіальних громад, за благополуччя їхніх жителів, за створення комфортних умов для проживання мешканців, що в кінцевому результаті зробить нашу державу сильною та заможною, бо нічого на світі немає краще нашої землі.

     Ваша наполеглива і самовіддана праця, високий професіоналізм і компетентність, відповідальність та активна громадська позиція є тим внеском у розвиток держави, якого очікують Ваші виборці та інші мешканці громади.

     Бажаємо від щирого серця — усім, хто працює на благо територіальних громад, відстоює їхні запити та інтереси, міцного здоров’я, великого щастя, нових здобутків у роботі, родинного затишку та здійснення всіх Ваших життєвих мрій і сподівань. Нехай цей святковий день додасть всім нам натхнення і наполегливості у спільній справі подальшого розвитку територіальних громад, відродженню сіл і селищ нашого краю, зміцнення авторитету нашої держави в європейській спільноті і у всьому демократичному світі!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень