Пошук

Делегація Райгородської територіальної громади відвідала Бершадську громаду

Дата: 14.11.2022 09:27
Кількість переглядів: 568

Фото без опису

В цей нелегкий для України час наша громада не зупиняється на своїх досягненнях та досягненнях працівників будинків культури та бібліотек. Так, 12 листопада 2022 року делегація Райгородської громади на чолі з головою громади Віктором Михайленком відвідали Бершадську громаду.

Метою зустрічі став перш за все не тільки обмін корисним досвідом, а й обговорення проблем галузі культури, які з початком повномасштабного вторгнення посилились.

Для нашої делегації радо відкривалися двері усіх кабінетів Бершадського будинку культури. Працівники галузі культури розповідали про тонкощі роботи клубних закладів в Бершадській громаді. Директор комунального закладу «Бершадська бібліотека» Людмила Німчук ділилася з колегами здобутками та успіхами, яких вдалося досягти, а також розповідала про цілу низку реалізованих та запланованих бібліотечних проєктів.

Також працівники музею провели цікаві історичні екскурсії в міському парку культури й відпочинку та краєзнавчому музеї, де було підписано стратегічний документ – Меморандум про співпрацю в галузі культури між Райгородською сільською радою та Бершадською міською радою в особі голови Райгородської сільської ради Віктора Михайленка та заступника Бершадського міського голови Олександра Нечитайла.

Далі культурну естафету прийняло село Війтівка. Там делегацію зустрічав староста села Віталій Грабовий. Він зі своєю молодою та амбітною командою познайомили гостей з усім розмаїттям клубних аматорських формувань, що діють у будинку культури.

Щиро дякуємо нашим сусідам та колегам з Бершадської громади за можливість обмінятись досвідом та поспілкуватись. Сподіваємось на подальшу плідну співпрацю, аби разом зробити внесок у розвиток культури нашого краю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень