Пошук

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 15:39
Кількість переглядів: 255

Фото без опису

У новітню сторінку історії України 31-ша річниця Незалежності нашої країни парадоксальним чином буде виписана, як період кровопролитної боротьби саме за цілісність і непорушність кордонів Української держави. Саме в цей час виборюється і наша Незалежність, і наше право будувати власну суверенну державу, засновану відповідно до багаторічних традицій на демократичних принципах.

За  цих 31 рік Україна  обрала  дев'ять скликань Верховної Ради, шістьох  Президентів, пережила дві революції, її обпекло війною… Життя випробовує нас на міцність і витривалість.  Та попри це прагнення волі, що є синонімом незалежності, зробило нас стійкішими і мудрішими, бо ці якості завжди були притаманні українському народу.

Наша країна надзвичайно змінилася за 31 рік,  іншими стали міста і села. Вже виросло нове покоління молодих українців, які прагнуть жити у  своїй розвиненій економічно і культурно європейській державі. Карколомні зміни відбулися і в телерадіоінформаційному просторі.  

Треба з оптимізмом дивитися в майбуття,  радіти, що в найтяжчі моменти ми вистояли, про нас почув світ, ми прагнемо доєднатися до європейської спільноти, нам  ще ближчими стали демократичні цінності, і водночас ми залишаємося самобутніми, зі своїм генетичним кодом, розгадка якого сягає глибини віків. Ми знаємо за що боремося, і знаємо, що перемога буде за нами.

Історія кожної держави пишеться її громадянами, і саме громадянське суспільство визначає рівень відповідальності кожного за долю країни – незалежної, самостійної, бо, як писав наш Великий Пророк: «В своїй хаті своя й правда, і сила, і воля!»

Слава Україні! - Героям слава!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень