Пошук

Пройшла комісійна перевірка стану готовності ЗЗСО та ЗДО громади до початку навчального року

Дата: 23.08.2022 13:28
Кількість переглядів: 1683

Фото без опису

Безпека всіх учасників навчального процесу.
19 серпня 2022 року в Райгородській громаді було здійснено комісійну перевірку представниками відповідних державних служб, а саме: провідним фахівцем відділу ДСНС Гайсинського району Максименко Ю. М., головним спеціалістом відділу Держпродслужби Біликом М. А., заступником голови Вільчинською Л. Е, начальником відділу освіти Панасенко Т.Є., а також начальником ЖКГ Яремком В. М. Райгородської сільської ради стану готовності ЗЗСО та ЗДО громади до початку навчального року.
В пріоритеті: стан готовності захисних споруд адже ключовим критерієм для здійснення очного освітнього процесу є наявність обладнаного укриття для всіх учасників навчального процесу.
За результатами комісійних обстежень встановлено, що є укриття, які відповідають необхідним вимогам. Поряд з цим є укриття, які потребують усунення недоліків, а також заклади, які не мають відповідних умов для укриття.
Абсолютної безпеки в Україні на сьогодні немає ніде, тож по нашій громаді прийнято рішення розпочати навчання в режимі офлайн там, де дозволяє безпекова ситуація.
На робочій нараді з керівниками закладів освіти було вирішено провести в закладах батьківські збори, ознайомити батьків з безпековою ситуацією та провести навчання: евакуація з класу в укриття.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень