Пошук

ГАЙСИНСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ІНФОРМУЄ:

Дата: 19.07.2022 10:04
Кількість переглядів: 165

Фото без опису

Поліція закликає всіх жителів району вчасно реагувати на сигнали повітряної тривоги

     Шановні жителі Гайсинського району! Минулого тижня ми стали свідками чергового воєнного злочину країни терориста проти мирного українського населення – ракетного удару по Вінниці, внаслідок якого загинули і постраждали безневинні люди і діти. Всі ми болісно переживаємо і щиро співчуваємо родинам, які втратили рідних. Тому звертаємось до кожного жителя району, до роботодавців – не ігноруйте сигнал повітряної тривоги.

     Нагадаємо, що під час оголошення повітряних тривог, необхідно дотримуватися встановлених заходів безпеки:

     1) перебуваючи вдома:

        - ввімкнути приймач радіотрансляційної мережі, телевізор, радіоприймач і уважно прослухати інформацію;
        - при можливості попередити сусідів і одиноких людей, що мешкають поруч;
        - закрити вікна, вимкнути усі електричні прилади та нагрівальні прилади, перекрити квартирний газовий вентиль, загасити печі, вимкнути світло;
        - швидко одягнутися та одягти дітей, перевірити наявність пришитих з внутрішньої сторони одягу у дітей дошкільного віку нашивок, на яких зазначено: прізвище, ім’я, по батькові, адреса, вік, номер домашнього телефону;
        - взяти індивідуальні засоби захисту, завчасно підготовлений запас продуктів і води, особисті документи, кишеньковий ліхтар та найкоротшим шляхом прямувати до найближчої захисної споруди. У разі відсутності в радіусі 500 м від будинку захисної споруди використовуйте для укриття підвальне приміщення під будинком.
        - зайняти місце у захисній споруді та виконувати вимоги старшого (коменданта): не палити, не смітити, голосно не розмовляти, дотримуватися спокою і порядку, обов'язково допомагати дітям, літнім людям та особам з інвалідністю;
        - уважно слідкувати за розпорядженнями та сигналами оповіщення.

     2) перебуваючи на роботі:

        - виконати заходи, передбачені на цей випадок Планом реагування та Інструкцією, діяти за вказівками керівництва суб’єкта господарювання;

     3) перебуваючи у громадському місці:

        - вислухати вказівки адміністрації громадського місця та діяти у відповідності з ними (йти в зазначені сховища або укриття).

     Є і гарна новина, адже 13 липня, в Чечельницькій територіальній громаді Гайсинського району запрацювала нова поліцейська станція. Відтепер спокій місцевих жителів буде оберігати поліцейський офіцер громади – Вадим Ковтун, який завжди буде на зв’язку та одразу реагуватиме на всі повідомлення громадян.

Фото без опису

     Щодо криміногенної ситуації, у період з 11 по 17 липня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 407 звернень та повідомлень громадян про злочини та інші події, з них 44 злочини мають ознаки кримінальних правопорушень, в тому числі: 11 - злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 5 - шахрайств, 4 - нанесення тілесних ушкоджень, 3 – незаконний обіг вогнепальної зброї, 3 - підроблення чи використання підроблених документів, печаток, штампів та бланків, 3 –ДТП, 1 – крадіжка та інші.

     Протягом минулого тижня поліцейські склали 24 адмінпротоколи відповідно до ст.130 КУпАП внаслідок керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 9 – Гайсинська, 9 – Бершадська, 2 – Ладижинська, 2 – Теплицька та 2 – Тростянецька та громади.

     Пам’ятайте, якщо ви виявили підозрілих осіб, які можуть бути причетними до співпраці з окупаційними військами, колабораційної, диверсійної, терористичної та іншої діяльності, спрямованої проти України - негайно телефонуйте за вказаним номером телефону: 097 387 99 74 або 102.

     Не дамо підступному ворогу жодного шансу!

 

Начальник Гайсинського РУП
ГУНП у Вінницькій області
полковник поліції             Ігор Соломон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень