Пошук

Голова Гайсинської РВА Людмила Головашич провела прийом в Райгородській ТГ

Дата: 08.07.2022 14:32
Кількість переглядів: 2734

Фото без опису

     Начальник Гайсинської РВА Людмила Головашич, у Райгороді, провела виїзний прийом громадян з числа внутрішньо переміщених осіб. До участі долучились Райгородський сільський голова Віктор Михайленко, представники районного управління соціального захисту населення, Головного управління Пенсійного фонду у Вінницькій області.

     Серед найбільш поширених питань, які виникали в ході зустрічі: несвоєчасне надходження коштів грошової допомоги від міжнародних фондів, питання працевлаштування ВПО, питання доступу до дошкільної і шкільної освіти, забезпечення твердим паливом на опалювальний сезон та ін. Вирішення проблемних питань взято під особистий контроль начальника РВА.

     Також керівником району від Вінницької обласної військової адміністрації було передано 42 продуктових наборів у родини внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Райгороді, переважна більшість яких мають недостатнє матеріальне забезпечення та потребують систематичної уваги і допомоги з боку місцевої влади.

     В планах військової адміністрації продовження виїзних прийомів в усі населені пункти Райгородської громади з метою гарантування безпечних та комфортних умов перебування на Вінниччині громадян України, що змушені були полишити свої домівки у зв’язку з подіями в країні.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень