Пошук

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

Дата: 09.06.2022 15:10
Кількість переглядів: 197

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки

 

  1. Повна назва документа державного планування: Детальний план території для розташування комплексу з приймання та сушіння зернових, на ділянці за кадастровим номером №0523085600:01:001:0594, розташованої за межами с. Мельниківці Гайсинського району Вінницької області.
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження документа державного планування: Райгородська сільська рада Гайсинського району Вінницької області.
  3. Передбачувана процедура громадського обговорення:

     а) дата початку та строки здійснення процедури - відповідно до п.5 ст. 10 Закону України «Про стратегічну екологічну оцінку»  громадське обговорення Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану території для розташування комплексу з приймання та сушіння зернових, на ділянці за кад. № 0523085600:01:001:0594, розташованої за межами с. Мельниківці Гайсинського району Вінницької області розпочато з дня їх оприлюднення, а саме 09 червня 2022 року на сайті Райгородської сільської ради (https://raygorod-otg.gov.ua/ ) та триватиме 15 днів.

     б) способи участі громадськості - громадськість в межах строку громадського обговорення має право подати в письмовій формі (в тому числі в електронному вигляді) зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки генерального плану. Усі зауваження і пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки детального плану, одержані протягом встановленого строку, підлягають обов’язковому розгляду замовником. За результатами розгляду замовник враховує одержані зауваження або вмотивовано їх відхиляє.

     в) Орган, до якого подаються зауваження і пропозиції, поштова та електронна адреси та строки подання зауважень і пропозицій - 22880, Вінницька обл., Гайсинський р-н, село Райгород, вул. Миру, 16 тел. - відсутній,  e-mail:   raihorod-sr@ukr.net

     Зауваження та пропозиції до заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки генерального плану надаються протягом 15 днів.

     Додаток: Заява про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки  Детального плану території для розташування комплексу з приймання та сушіння зернових, на ділянці за кад. № 0523085600:01:001:0594, розташованої за межами с. Мельниківці Гайсинського району Вінницької області.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень