Пошук

ГАЙСИНСЬКЕ РАЙОННЕ УПРАВЛІННЯ ПОЛІЦІЇ ІНФОРМУЄ:

Дата: 07.06.2022 09:17
Кількість переглядів: 518

Фото без опису

Поліцейські закликають батьків подбати про безпеку своїх дітейв період літніх канікул

     У період з 30 травня по 5 червня 2022 року до Гайсинського районного управління поліції та підпорядкованих територіальних підрозділів надійшло 378 звернення та повідомлення громадян про злочини та інші події, з них 54 злочинів мають ознаки кримінальних правопорушень, в тому числі: 9 - - злочинів у сфері обігу наркотичних засобів, 8 - нанесення тілесних ушкоджень, 6 - крадіжок, 3 - шахрайства, 1 –ДТП, 1 – незаконне заволодіння транспортним засобом, 1 - порушення правил поводження зі зброєю та інші.

     За минулий тиждень поліцейські зафіксували 16 фактів керування транспортними засобами особами у стані алкогольного сп'яніння. З них, 5 – Гайсинська, 3 – Бершадська, 3 – Тростянецька, 3 – Теплицька і 2 –Ладижинська громади. На водіїв-правопорушників поліцейські склали адмінпротоколи відповідно до ст.130 КУпАП.

     3 червня у Тростянці відразу після вчинення злочину працівники поліції розшукали та затримали 57–річного місцевого жителя, який на березі ставу ножем наніс тілесні ушкодження одному з відпочиваючих.

     Потерпілого доставлено до лікарні, а зловмисника поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство).

     До уваги жителів Гайсинського району! Закликаємо, якщо ви виявили підозрілих осіб, які можуть бути причетними до співпраці з окупаційними військами, колабораційної, диверсійної, терористичної та іншої діяльності, спрямованої проти України негайно телефонувати за вказаним номером телефону: 097 387 99 74.

     До уваги батьків! Незабаром розпочинаються літні канікули, саме тому ювенальні поліцейські Гайсинського районного управління поліції закликають батьків потурбуватися про безпеку своїх дітей в цей період.

     Саме час провести з ними профілактичні бесіди, нагадати загальні правила безпеки та пояснити їм правила поведінки в різних ситуаціях. 

     Наведемо кілька порад, про які завжди варто пам’ятати та дотримуватися:

       - якщо в оселі є маленькі діти, встановіть на вікна спеціальні фіксатори чи замки, які не дозволять малюку самостійно відкрити вікно більше, ніж на кілька сантиметрів;

       - малолітнім дітям щодня пояснюйте Правила дорожнього руху, правила поведінки на водних об'єктах, розповідайте про заборону розводити багаття чи гратися з сірниками. Постійно контролюйте дітей і будьте з ними на зв’язку, залиште дітям телефони екстрених служб;

- якщо ви залишаєте дитину саму вдома, то забороніть відчиняти двері незнайомим людям, сховайте у недоступному місці всі потенційно небезпечні предмети (сірники, ліки, миючі та чистячі засоби);

- обов'язково застережіть дітей від ігор у недобудовах, біля водойм, залізниці або біля інших потенційно небезпечних місць. Привчіть дітей упродовж дня повідомляти вам, де саме і з ким вони гуляють, коли планують повертатися додому.

     Поліцейські бажають усім школярам та їх батькам спокійних канікул і нагадують, що в надзвичайних ситуаціях необхідно телефонувати за номером 102.

 

Начальник Гайсинського РУП
ГУНП у Вінницькій області

полковник поліції                  Ігор Соломон


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень