Пошук

21 млн грн виділено з бюджетів Вінницької області на Територіальну оборону Вінниччини

Дата: 18.02.2022 14:33
Кількість переглядів: 4099

Фото без опису

     27 позачерговою сесією Райгородської сільської ради було виділено 83 тис. грн з місцевого бюджету, їх перенаправлено на Вінницький обласний центр комплектування та соціальної підтримки, для підготовки територіальної оборони та населення України до участі в русі національного спротиву. Адже перед нами сьогодні постають виклики, які вимагають від депутатів та голів громад відповідальності, єдності та конкретних дій." - зазначає Райгородський сільський голова Віктор Михайленко.

     Підсилення підрозділів Сил територіальної оборони ЗСУ є серед ключових завдань для органів місцевої влади та місцевого самоврядування. Об’єднання зусиль – це основа національної безпеки. На разі, оновлюється склад добровольчих формувань територіальних громад, розбудовуються об’єкти військової інфраструктури. 

      "Адже це кошти платників податків. Дякую за розуміння головам громад та депутатам рад усіх рівнів. Ви зробили це швидко: знайшли час і можливість зібратись та проголосувати. Спільно ми можемо зробити багато. І робимо. Без політики. Заради безпеки людей" - зазначив голова Вінницької ОДА Сергій Борзов та подякував усім вінничанам за фінансову підтримку для наших захисників.

 

Фото без опису

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень