Пошук

Визначено переможців конкурсу Вінницької обласної ради "Комфортні громади"

Дата: 10.02.2022 13:11
Кількість переглядів: 4025

Фото без опису

     Закінчився останній етап конкурсу проєктів Вінницької обласної ради «Комфортні громади 2021-2022». На фінальному етапі Експертна Рада визначала проєкти-переможці, які й будуть реалізовані за співфінансування з обласного бюджету.

     Загалом шляхом голосування в громадах було подано 141 проєкт, відібрані на презентацію 128 проєктів, Експертна рада обрала для реалізації в 2022 році 88 проєктів. В тому числі і проєкт Райгородської громади – «Бібліотека, як простір духовного відродження громади».

     – Ми постійно працюємо для збільшення кількості надання послуг жителям нашої громади. – говорить голова громади Віктор Михайленко. – Після реалізації даного проєкту кожен громадянин зможе в комфортних умовах прийти в бібліотеку і вийти в інтернет, замовити квиток, чи зв'язатися з родичами які проживають закордоном.

     Також, завдяки тому, що наша громада подалась в 2021 році на Інтернет-субвенцію від Мінцифри – на даний час переважна більшість бібліотек нашої громади мають швидкісний широкосмуговий доступ до інтернету.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень