Пошук

ПОВІДОМЛЕННЯ

Дата: 28.01.2022 08:00
Кількість переглядів: 1083

         Громадські слухання по елеватору Райгородська ТГ

     Райгородська сільська рада повідомляє, що відповідно до рішення Райгородської сільської ради від 15 грудня 2021 року № 1474 розробляється проект детального плану території для будівництва та обслуговування елеватору на земельній ділянці площею 1,5 га на території Райгородської сільської ради Гайсинського району Вінницької області за межами населеного пункту с.Райгород.

     Для врахування інтересів громадськості, громадські обговорення детального плану території та стратегічної екологічної оцінки будуть тривати з 31 січня 2022р. до 28 лютого 2022р.

     З містобудівною документацією можна ознайомитись за адресою вул. Миру 16, приміщення Райгородської сільської ради та на офіційному сайті Райгородської сільської ради.

     Громадські слухання детального плану та стратегічної екологічної оцінки відбудуться 28 лютого 2022р. о 11:00 за адресою: Вінницька обл., Гайсинський р-н, с. Райгород, вул. Миру 16а, в приміщенні будинку культури.

     Всім зацікавленим особам, подавати пропозиції пропонується в письмовій формі до Райгородської сільської ради в термін до 28 лютого 2022 року.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень