Пошук

Привітали з Всеукраїнським Днем працівників кльтури та майстрів народного мистецтва!

Дата: 11.11.2021 20:27
Кількість переглядів: 555

     9 листопада в Райгородському Будинку культури відбулися урочисті заходи до Дня  працівника культури та майстрів народного мистецтва.  Нажаль,через  карантинні обмеження захід проводився без глядачів. Зібравшись в концертній залі  сільський голова Віктор Михайленко та начальник відділу освіти, культури, молоді та спорту Райгородської сільської ради Тетяна Панасенко привітали присутніх зі святом, побажали натхнення, міцного здоров'я  та нагородили кращих працівників культури почесними грамотами.  

     За значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтв, вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва нагородили Почесною грамотою Вінницької обласної адміністрації Мандрик Інну Володимирівну – завідувача  Семенської філії КЗ «Центр культури та дозвілля Райгородської сільської ради».  

     За значний особистий внесок у розвиток культури і мистецтв Райгородської територіальної громади , вагомі творчі здобутки, високу професійну майстерність та з нагоди Всеукраїнського дня працівника культури та майстрів народного мистецтва нагородили грамотою Райгородської сільської ради:

     Степанко Олену Миколаївну – завідувача Мельниківської філії.

     Хріновську Ольгу Анатоліївну – завідувача Джуринецької філії.

     Ліщинську Юлію Миколаївну- завідувача Червонянської філії.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень