Пошук

ХІІ Чемпіонат Вінницької області з пішохідного туризму серед молоді, юнаків та юніорів «Сабаровська осінь 2021»

Дата: 19.10.2021 15:58
Кількість переглядів: 517

     Наші – найкращі!

     Із 7 по 10 жовтня 2021 року на мальовничих схилах, що спускаються до Південного Бугу, проходив ХІІ Чемпіонат Вінницької області з пішохідного туризму серед молоді, юнаків та юніорів «Сабаровська осінь 2021». 

Фото без опису

     Нашу громаду на Чемпіонаті представляла команда юних туристів Ситковецької ЗОШ І – ІІІ ступенів в складі Войтенка Артема, Рудого Олексія, Бадовської Алли, Довженка Ярослава та Цісара Дем’яна. А готував їх до змагань досвідчений тренер Сергій Миколайович Рудий.  У віковій категорії поряд із нашими туристами змагалось ще 11 команд області. 

     Незважаючи на сильну конкуренцію, досить холодні погодні умови,  наші школярі з великим відривом перемогли спочатку в «Естафеті» з техніки пішохідного туризму, а згодом і  на командній дистанції «Смуга перешкод» з елементами рятувальних робіт.

     В підсумку юні туристи Ситковецької ЗОШ І – ІІІ ступенів стали абсолютними чемпіонами на дистанції ІІ класу, виборовши для себе не тільки золоті медалі, а й 3-й спортивний розряд.

     А вже наступного тижня, з 14 по 17 жовтня, учень 8 класу Рудий Олексій взяв участь в Чемпіонаті України зі спортивного орієнтування в складі команди гуртківців.Гайсинського району. За результатами проходження різноманітних дистанцій  наші спортсмени увійшли до п’ятірки кращих команд України. Олексій на дистанції «Естафета» з трейл-орієнтування зайняв зайняв ІІ  призове місце.

     Бажаємо нашим спортсменам і в подальшому високих результатів  та  перемог, а Сергію Миколайовичу, їх мудрому наставнику, зичимо  сили і наснаги в підготовці чемпіонів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень