Пошук

В с. Райгород відсвяткували День села

Дата: 15.10.2021 13:28
Кількість переглядів: 500

Фото без опису

Теплого, осіннього, сонячного дня наша громада відсвяткувала день села Райгород.

День села – це гарна традиція, це свято, що нас єднає.

Із самого ранку всі вже трудилися над відкриттям «містечка майстрів», а саме виставкою робіт народних майстрів нашого села, яку представили народні умільці. Свої роботи показували сім'я Придатків Олександр Миколайович та його дружина Галина Миколаївна, художниця Дарія Закернична, милували око світлиці сільської ради, ЗДО «Ромашка», вчителів та учнів Райгородського ліцею, працівників Будинку культури-філії та бібліотеки, смачна продукція надійшла від кондитерської «Райгородський коровай». Гості свята були вражені гарними роботами та смачними стравами господинь. Для наймолодших жителів с. Райгород вже з 13.30 працювала дитяча локація, виставка малюнків, цікаві фотозони. О 15.00 офіційну частину свята розпочав голова Райгородської ТГ Віктор Михайленко, привітавши всіх мешканців та гостей нашого села. Упродовж майже двох годин присутні мали змогу насолодитися виступом самодіяльних колективів, в якому взяли участь дитячий ансамбль «Зернятко», вокальний колектив «Орхідея», фольклорний ансамбль «Мальви» Райгородського БК-філії, ансамблі вчителів та учнів ліцею, колектив ЗДО «Ромашка», також глядачі були зачаровані професійним виконанням української народної пісні, яку виконала Ольга Маліновська.

Напередодні свята козацтва голова об'єднаної ТГ Михайленко Віктор Миколайович  висловив щирі слова подяки нашим захисникам, які дають можливість жити нам під мирним небом. Під час проведення свята багатьох жителів села Райгород було нагороджено подарунками в різних номінаціях. Було відзначено найстаршого жителя Мельника В.М., найстаршу жительку Вільчинську Г.С., найстаршу подружню пару Бондар В.Й. та Бондар Г.С., наймолодше подружжя Олексієнків Віталія та Аліни, новонародженого жителя с. Райгород Тищенко Кирила. Крім того було відзначено «Двір зразкового порядку» та «Найквітучіший двір» нашого села.

Окрасою свята був виступ сучасного українського співака, фіналіста конкурсу «Голос країни», переможця MUSIK-FEST 2012, прекрасного тенора, музиканта, бандуриста Олександра Онуфрійчука.

Окремі слова подяки хочемо висловити всім тим, хто долучився до організації та проведення свята. Подяка Давиду Цулая за смачну сирно-молочну продукцію, Сергію Грибкову за смачний шашлик, найсмачнішу юшку, в приготуванні якої брали участь Сергій Міщенко та Юрій Зам’яткевич, Олена Марчук  за красиві світлини.

Хочеться також подякувати ФОП П'ясецьким Василю та Оксана за надані сертифікати на продукти для жителів с. Райгород, Олійникам Сергію та Вікторії. А також фермерам за надану благодійну допомогу: Дядюк П.О., Дядюк В.П., Дідиченко В.О., Довгалюк С., Міченко В.

Свято вдалося, та це й не дивно, такі заходи об'єднують жителів, наповнюють серця гордістю за талановитих людей, які живуть і працюють у нашому селі Райгород.

Щиро бажаю усім міцного здоров'я, добробуту та процвітання нашій громаді.

 

Автор: Ольга Суркова

Фото: Олена Марчук



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень