Пошук

Відбувся святковий концерт, на якому привітали з професійним святом вчителів, бібліотекарів та працівників дошкілля Райгородської громади (ФОТО)

Дата: 05.10.2021 09:45
Кількість переглядів: 598

     Восени, коли матінка-природа одягає свої святкові шати і щедро обдаровує людей багатими подарунками, вшановують мудрих, великодушних людей — вчителів, вихователів, бібліотекарів, одним словом, освітян — сіячів доброго, розумного, вічного.
     30 вересня, напередодні професійного свята, у Райгородському Будинку культури відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня працівників освіти. Тут зібралася велика освітянська родина з усієї територіальної громади. В урочистій обстановці привітали педагогічних працівників голова сільської ради Михайленко В.М., начальник відділу освіти, культури, спорту та туризму Панасенко Т.Є.,   голова профспілкової організації освітян  Гуцалюк Т.Г. За сумлінну працю, вагомий внесок у розвиток освітньої галузі, навчання та виховання молодого покоління, високий професіоналізм кращих вчителів, вихователів, бібліотекарів нагородили грамотами. 
     У святковому концерті взяли участь  неперевершені вчительські та учнівські колективи з усіх шкіл  громади, колектив вихователів Райгородського ЗДО та ансамбль «Орхідея» Райгорордського Будинку культури.
     Милували око виставки картин досвідченого  художника Оренчака В.І. з села Ометинці та художниці-початківця Закерничної Дарії з села Семенки. 
     Привернули увагу присутніх  яскраво оформлені фотозони. Там могли зробити світлини всі, хто цього бажав. 
     Усе сприяло гарному настрою, яскравим враженням, позитивним емоціям. Сподіваємося, що такі зустрічі у майбутньому стануть традицією.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень