Пошук

Немирівське управління ГУ Держпродспоживслужби у Вінницькій області інформує:

Дата: 24.09.2021 11:29
Кількість переглядів: 365

З  23 вересня  вересня на території  всіх  регіонів України встановлено       «жовтий»  рівень  епіднебезпеки.

     З 00:00 год. 23 вересня в Україні почали діяти карантинні обмеження, що передбачені постановою КМУ від 09.12.2020р. №1236 «Про встановлення карантину та запровадження обмежувальних протиепідемічних заходів з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби СОVІD-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2»  і відповідають «жовтому» рівню  епідемічної  небезпеки.

     Враховуючи те, що погіршилась на території області ситуація з СОVІD-19, 23 вересня фахівцями  Немирівського управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області, спільно з представником Національної поліції, фахівцем ДУ «Вінницький обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України», із залученням засобів масової інформації,  був проведений рейд-перевірка місць масового скупчення людей: об’єктів торгівлі, громадського харчування, побутового обслуговування, ринків.  Особливу увагу було приділено важливості використання індивідуальних засобів захисту під час карантину та необхідності вакцинації проти COVID-19.

       Рейдові перевірки, щоденні моніторингові обстеження дотримання суб’єктами господарювання протиепідемічних норм триватимуть протягом всього періоду карантину. Тож закликаємо  суб’єктів господарювання та жителів району дотримуватися протиепідемічних правил - носіть маски у громадських місцях, мийте з милом та дезінфікуйте руки, дотримуйтесь дистанції, уникайте масових скупчень. Це допоможе знизити ризики для вашого здоров’я та здоров’я ваших близьких. І найголовніше - закликаємо свідомо поставитися до необхідності вакцинації. Адже вакцинація ефективно запобігає тяжкому перебігу хвороби і рятує життя.

     Немирівське управління Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень