Пошук

Команда Райгородської громади взяла участь в Екофестивалі

Дата: 13.09.2021 11:17
Кількість переглядів: 1963

Фото без опису

     Вперше в Гайсинському районі пройшов екофестиваль під гаслом «Прозорий бізнес за чисте довкілля». Організаторами фесту виступили агрокомпанії «Укрпромінвест-Агро», ГО «Майбутнє починається сьогодні», Благодійний Фонд «МХП – Громаді» та «Зернопродукт МХП».

     Еко-змагання між 11 командами, концертна програма, вікторина на знання екології в світі, ярмарка крафтовиків, виставка світлиць, цікаві майстер-класи, розіграш лотереї, різноманітні розваги для дітей, конкурс дитячої творчості із крутими подарунками, польова кухня та багато інших цікавинок чекали на гостей заходу, який відбувся 11 вересня у Долині учасників бойових дій (с. Мар’янівка Гайсинської ТГ).

    Команда Райгородської ТГ на чолі з головою громади Віктором Михайленком виборола 4 місце з 11-ти можливих та отримала сертифікат на 2000 гривень. В склад команди увійшли представники сіл Юрківці, Вища Кропивна та Райгород. Для школярів було проведено конкурс дитячої творчості для якого було обрано дві номінації: «Друге життя для побутового сміття» та «Вироби з природних матеріалів». З Райгородської громади у цих номінаціях отримали призи Аліна Швець учениця 9 класу Юрковецької ЗОШ, Надія Діхтяр учениця 6 класу Райгородської ЗОШ, Валентин Цюпка учень 6 класу та Поліна П’ясецька учениця 4 класу Вищекропив’янської ЗОШ.

     Під час Екофесту учасники та гості могли насолодитися насиченою концертною програмою: виступали артисти Будинку культури Гайсинської ТГ, музичний рок-гурт «М-12», а головним зірковим гостем став козацький фольк-рок гурт «Крутий заміс».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень