Пошук

в Юрківцях вперше відбулось святкування Дня села (ФОТО)

Дата: 04.08.2021 22:09
Кількість переглядів: 2130

Фото без опису

     Вперше за багато років в мальовничому та самобутньому селі Юрківці Райгородської ТГ відзначали день села. Це стало можливим завдяки ініціативі старости села Сергію Ємсенка та підтримці його зі сторони голови громади Віктора Михайленка. Неаби який вклад в організацію заходу внесли працівники колективу Юрковецької ЗОШ І-ІІІ ст. на чолі з директоркою Надією Шклярук.

     Дякуємо за підтримку в можливості провести такий захід також і спонсорам свята: ТОВ «ПК» «Зоря Поділля», підприємцям та місцевим фермерам.

     О 15:00 стартувало дійство: були виставлені дитячі локації, безкоштовні батути та фотозони. Відкриття заходу та святковий концерт розпочався о 17:00. Відкривали урочистості голова Райгородської громади та староста Юрковецького-Рубіжнянського старостинського округу. До привітань також приєдналися депутати Райгородської сільської ради та представники «Укрпромінвест Агро».

     Вітали юрківчан також гості із Вінниці, це ведуча заходу Любов Завальнюк та автор і виконавець Роман Зоря. На свято були запрошені також автор, виконавець, фіналіст конкурсу «Голос країни» Олександр Онофрійчук та народний артист України, автор, виконавець Ігор Юрковський.

     За декілька днів до святкування була зібрана комісія з представників різних населених пунктів громади, яка побувала в кожному закутку села Юрківці та обрала по три переможці номінаціях «Найквітучіший двір» та «Двір зразкового порядку». За результатами відбору власникам таких дворів було вручено таблички з відповідними написами. В номінації «Найквітучіший двір» перемогли власники садиб Кирилюк Павліна, Мельник Інна, Бондаренко Ольга, а в номінації «Двір зразкового порядку» - Сироватко Ольга та Василь, Панченко Наталя та Андрій, Ковтонюк Надія.

    Досить насиченою була і програма заходу: святковий концерт, гастрофестиваль «Закрутка-фест», збір рецептів та дегустація консервації господинь. Були тут і дитячі локації: країна професій, аквагрим, плетіння стрічок у косу, безкоштовні батути, майстер-класи та фотозони.  Опісля усіх частували запашним короваєм, домашньою випічкою та смачною рибною юшкою.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень