Пошук

УВАГА! Розпочато оздоровчу компанію для деяких категорій населення

Дата: 14.07.2021 11:14
Кількість переглядів: 463

Фото без опису

УВАГА!

Розпочато оздоровчу компанію для деяких категорій населення

 

Відповідно до законодавства кожен учасник бойових дій, інвалід війни з числа постраждалих учасників Революції Гідності та учасників АТО/ООС має право один раз на рік скористатися безкоштовною  путівкою на санаторно-курортне лікування, термін якого становить у всіх санаторіях України - 21 день.

Кожен ветеран, хто перебуває на обліку, може надати пакет документів до відділу соціального захисту населення Райгородської сільської ради  за місцем свого проживання і оздоровитися у будь-якому санаторії.

Для взяття на облік необхідно подати:

- заяву;

- медичну довідку лікувальної установи за формою № 070/о;

- копію посвідчення учасника бойових дій або особи з інвалідністю внаслідок війни;

- копію паспорта громадянина України;

- копія довідки про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків (крім фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті);

- копію військового квитка;

- копію документа, що підтверджує безпосереднє залучення особи до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Під час подання копій документів необхідно надати їх оригінали для огляду.

Порядок санаторно-курортного оздоровлення дає можливість громадянину самостійно обрати заклад санаторно-курортного лікування залежно від власних вподобань (відповідно до профілю захворювання) та пріоритетів (за умови наявності у даному закладі ліцензії на провадження медичної практики із санаторно-курортного лікування) та передбачає укладання трьохсторонньої угоди, яку підписує управління соціального захисту населення, санаторно-курортний заклад та громадянин.

Крім того, учасникам АТО (ООС) та постраждалим учасникам Революції Гідності хто перебуває вже на обліку необхідно поновити довідку за формою № 070/о термін дії якої закінчився.

Постановою КМУ від 17.06.2004 № 785 передбачений механізм виплати грошової компенсації замість санаторно-курортної путівки та компенсації вартості самостійного санаторно-курортного лікування.

Грошова компенсація виплачується особам з інвалідністю внаслідок війни за місцем їх обліку один раз на два роки, якщо ці особи протягом двох років не одержували безоплатних санаторно-курортних путівок.

 

Прохання не зволікати з подачею документів!

 

Відділ соціального захисту населення

Райгородської сільської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень