Пошук

В Райгородській ТГ відкрили поліцейську станцію

Дата: 22.06.2021 22:40
Кількість переглядів: 1138

Фото без опису

     В с. Мельниківці, на базі приміщення сільської ради, в рамках проєкту "Поліцейський офіцер громади", з метою надання якісних поліцейських послуг щодо підтримання публічної безпеки та правопорядку в населених пунктах Райгородської територіальної громади Гайсинського району, днями було відкрито поліцейську станцію, яка обслуговуватиме територію 20 населених пунктів, де проживає майже 8 тисяч громадян.. 

Фото без опису

     Реалізація цього проєкту стала можливою завдяки спільній співпраці Гайсинського районного управління поліції, Райгородської сільської ради, допомозі та підтримці свідомого бізнесу, а саме: ФГ "Роксана К" та фермера Анатолія Огінського. 

Фото без опису

     Начальник Гайсинського районного управління поліції Ігор Соломон, під час урочистостей, зазначив:

     - Дякуючи органам місцевої влади, є можливість реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади», що дає змогу місцевим мешканцям жити в безпечній громаді, адже, лише в тісній взаємодії поліції та громади можна досягнути поставленої мети. Також керівник гайсинської поліції подякував за створення належних умов праці для поліцейського офіцера громади, який тут живе і працює.

Фото без опису

     Разом з тим, голова Гайсинської районної державної адміністрації Людмила Головашич наголосила на важливості такого проєкту, так як безпека громадян є одним із пріоритетів роботи всіх органів влади.

     За словами голови Райгородської ТГ Віктора Михайленка - відкриття станції стало своєрідним подарунком до дня дільничних офіцерів поліції і він впевнений, що відтепер мешканцям громади буде значно простіше отримати допомогу правоохоронців. Громадяни матимуть змогу звертаються до свого дільничного, який зможе максимально ефективно відреагувати на їх звернення.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень