Пошук

Оголошення

Дата: 15.06.2021 10:21
Кількість переглядів: 591

Оголошується конкурс на зайняття посади Медичного директора КНП Райгородський ЦПМСД

  • Перелік документів, що подаються претендентом для участі в конкурсі:
  1. письмова мотиваційна заява про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів для зайняття посади за встановленою формою, згідно з додатком 1 до Положення про проведення конкурсу на зайняття посади Медичного директора (додається);
  2. копія паспорта громадянина України;
  3. резюме у довільній формі;
  4. автобіографія;
  5. копія (копії) документа (документів) про освіту, науковий ступінь, вчене звання, копія сертифіката лікаря-спеціаліста, копія посвідчення про наявність кваліфікаційної категорії, підвищення кваліфікації, які підтверджують відповідність претендента кваліфікаційним вимогам до керівника підприємства охорони здоров'я;
  6. копія трудової книжки або інших документів, що підтверджують досвід роботи;
  7. згода на обробку персональних даних за встановленою формою, згідно з додатком 2 до Положення про проведення конкурсу на зайняття посади Медичного директора (додається);
  8. заява про відсутність у діях особи конфлікту інтересів за встановленою формою згідно із додатком 3 до Положення про проведення конкурсу на зайняття посади Медичного директора (додається).

     Вимоги до претендента:

     Вища освіта ІІ рівня за ступенем магістра спеціальності галузі знань «Охорона здоров'я» з наступною спеціалізацією з «Організації і управління охороною здоров'я».

     Стаж роботи: не менше 3-х років стажу за основною (лікарською) спеціальністю або одного року на керівних посадах.

     Повинен знати: Конституцію України, чинне законодавство про охорону здоров'я та нормативні документи, що регламентують діяльність закладів охорони здоров'я, трудове законодавство; основи управління; концептуальні документи щодо розвитку охорони здоров'я населення України; основи міжнародного та європейського законодавства з питань охорони здоров'я; практику застосування законодавства в межах своєї компетенції; демографічну ситуацію в регіоні та показники стану здоров'я населення; нормативні акти щодо професійного розвитку працівників, в тому числі підготовки, підвищення кваліфікації та атестації медичних працівників; порядок ведення медичної облікової та звітної документації, обробки медичної статистичної інформації; технології інформаційного забезпечення управління, форми та методи роботи із засобами масової інформації; правила ділового етикету та медичної етики та деонтології; сучасні засоби комунікацій та зв'язку; сучасну наукову літературу та науково-практичну періодику за фахом; методику визначення потреби в лікарських засобах, медичних виробах, обладнанні; специфіку менеджменту і маркетингу в галузі охорони здоров'я.


     Умови оплати праці Медичного директора Підприємства:

     Умови оплати праці Медичного директора визначаються відповідно до умов оплати праці працівників закладів охорони здоров'я, встановлених чинним законодавством України, згідно штатного розпису.

     Інформація щодо конкретних умов оплати праці надається додатково.

 

     Дата початку приймання документів для участі у конкурсі: з 15.06.2021 року.

     Кінцевий строк приймання документів для участі у конкурсі: по 30.06.2021 року.

     Адреса приймання документів для участі в конкурсі:

     22880, с. Райгород, вул. Миру ,16 приміщення адміністративної будівлі виконавчого комітету Райгородської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень