Пошук

В Райгородській ТГ на базі Ситковецької ЗОШ пройшов І етап гри "Сокіл" (Джура") (ВІДЕО)

Дата: 13.05.2021 14:42
Кількість переглядів: 965

Фото без опису

     21 квітня 2021 року в Райгородській територіальній громаді на базі Ситковецької школи І-ІІІ ступенів вперше у Вінницькій обл. пройшли змагання в грі Сокіл (Джура).  

Ситковецька школа радо зустрічала рої учасників гри «Сокіл» («Джура»), тому вона  стала своєрідним куренем для проведення I етапу цієї гри.  

     На урочистостях були присутні Райгородський сільський голова Віктор Михайленко, начальник відділу освіти Тетяна Панасенко, начальник відділу спортивного туризму Вінницького обласного  центру туризму, спорту, краєзнавства та екскурсій, судді гри, тренери та вчителі команд учасників.

     6 команд у складі 48 учасників виборювали право називатися кращими і представляти Райгородську громаду у 2 етапі.

     Сокіл (Джура») - це Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра, яка має на меті  виховання в учнів відданості Батьківщині та українському народу, формування національної самосвідомості та колективного духу.

     Упродовж дня учасники демонстрували свої вміння в таких конкурсах, як «Впоряд», Змаганнях «Смуга перешкод», «Стрільба», «Рятівник», «Відун», «Пластун» та «Фізична підготовка». Показували свої практичні знання з надання першої медичної допомоги, топографії та орієнтування на місцевості, долали туристсько-спортивну смугу перешкод, виконували завдання на знання історії Збройних сил України, українського козацтва тощо. Під час цих змагань формується дух, воля, відповідальність, чесна дружня боротьба та співпраця.

     Після завершення випробувань рої-учасники отримали грамоти та втішні призи за зайняті місця.

     Команди-переможці готуються до захисту честі громади, а всі учасники вірять і планують зустріч-змагання в наступному році.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень