Пошук

У Райгородській ТГ відбулись урочистості до Дня пам'яті та примирення

Дата: 07.05.2021 17:14
Кількість переглядів: 2360

Фото без опису

     Цьогоріч ми відзначатимемо 76-у річницю перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

     У всіх населених пунктах Райгородської ТГ відбулися урочистості до Дня пам’яті й примирення, з нагоди Дня перемоги над нацизмом. Участь у заході взяв Райгородський сільський голова Віктор Михайленко, заступники сільського голови,  старости старостинських округів, а також представники громадських організацій ветеранів та інвалідів.

     Із особливим хвилюванням стрічаємо знову ці весняні дні. Травневі миті сонячного усміху завжди залишаються для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу. Ми знову повертаємося до незабутнього травня, аби з глибокою повагою згадати тих, хто виборов нашу свободу у страшному поєдинку з фашистськими загарбниками.

     Тож схилімо голови перед пам’яттю мільйонів загиблих на полі бою, розстріляних у каральних акціях, спалених у концтаборах, замучених у катівнях – тих, чиє життя забрала війна, хто згодом помер від ран, хто не дожив свого віку, не долюбив, так і не побачив своїх ненароджених дітей.
     Вічна їм світла пам’ять… Минуть віки, але людство завжди пам’ятатиме героїв і вдячно славитиме їх великий подвиг!

     Щирі вітання, дорогі земляки, упевненості в майбутньому, здоров’я, благополуччя, наснаги, добра та оптимізму якнайбільше радісних, щасливих і мирних днів. Нехай ніколи на нашій землі не буде більше воєн, лише мирне небо, у домівках – достаток, а в душі – спокій і радість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень