Пошук

Оголошення. Відкриття ЦНАП.

Дата: 23.04.2021 15:15
Кількість переглядів: 1311

 

О Г О Л О Ш Е Н Н Я

     26 квітня 2021 року  відбудеться офіційне відкриття Центру надання адміністративних послуг в смт. Ситківці по вулиці Центральна, 123.

     Відкриття нового ЦНАПу  Райгородської територіальної громади  стало можливим завдяки програмі U-LEAD з Європою: це програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, покращення якості  надання адміністративних послуг та підвищення поінформованості населення про місцеве самоврядування.

     Дана програма фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією. Надійними партнерами Райгородської територіальної громади по створенню Центру стали   українські та шведські експерти Програми.

     Райгородська сільська рада є правонаступником Мельниківської сільської ради та Ситковецької селищної ради, які  стали переможцями 4 раунду у відборі громад по створенню ЦНАП  Програми  U-LEAD з Європою.

     Програма U-LEAD з Європою надала допомогу  у розробці дизайну приміщення, експерти сприяли інституційному створенню  ЦНАП, за реалізації Програми: облаштували  14 робочих  місць  в приміщенні   ЦНАП  в смт. Ситківцях, в центрі громади в селі Райгород, територіальний  підрозділ  ЦНАП,  віддалені робочі місця  у селах Мельниківці  та  Нові  Обиходи   меблями та комп’ютерною технікою. ЦНАП доступний для людей з інвалідністю та має дитячий куточок для зручності всіх відвідувачів.

     Також в рамках  створення центру надання адміністративних послуг Програма U-LEAD з Європою організувала навчання для працівників Райгородської сільської ради.

     Партнери Програми U-LEAD з Європою подбали  про  безпеку та здоров’я  персоналу  ЦНАП  Райгородської сільської ради, забезпечивши  захисними масками,  щитками індивідуального захисту та наборами з маркування.

     Завдяки Програмі U-LEAD з Європою, Райгородська  територіальна громада  має сучасний центр надання адміністративних послуг в якому будуть надаватися  понад 100 адміністративних послуг включаючи реєстрацію місця проживання,  нерухомого майна,  послуги соціального характеру,  прийматимуть  працівники пенсійного фонду та центру зайнятості.

     Сільський голова від себе особисто та від імені всіх жителів Райгородської територіальної громади  висловлює велику подяку партнерам Програмі  U-LEAD з Європою.

     Попереду у нас ще багато роботи, реалізація  нових проєктів для благополуччя жителів всієї територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень