Пошук

Мешканці смт. Ситківці долучились до акції "Створюємо ліси разом" в межах проєкту "Озеленення планети"

Дата: 07.04.2021 15:08
Кількість переглядів: 2500

      

     На Вінниччині триває Всеукраїнська акція «Створюємо ліси разом». 

     Активно її проводять і лісівники ДП «Гайсинський лісгосп» (директор М.М. Лащенко, головний лісничий С.І. Руденко). До такої акції долучились працівники фінансового відділу і апарату Райгородської ТГ, мешканці смт. Ситківці на чолі із старостою Миколою Мельниченком та головою ТГ Віктором Михайленком.

     Майстер-клас із створення лісових культур проводили представники Ситковецького лісництва: лісничий Олександр Бірецький, старший майстер лісу Ігор Вапнярчук, помічник лісничого Павло Мокрицький.

     Заліснювали ділянку площею 2 га, висадивши в межах акції 2,6 тис. шт. садженців дуба звичайного та горіха чорного. А загалом в ході акції тільки на цій ділянці планують посадити понад 10 000 садженців дерев.

     Акція «Створюємо ліси разом» триватиме до Дня довкілля, який відзначають щорічно 17 квітня. Тому усі охочі можуть долучитися до благородної місії створення лісів. Лісівники запрошують взяти участь у весняній посадці лісу та власними руками зробити внесок у збереження зелених легенів планети.

     А 10 квітня Райгородський сільський голова Віктор Михайленко запрошує усіх жителів громади долучитися до проєкту «Озеленення планети» Greening of the Planet підтримати акцію «1 млн дерев за 1 добу у 100 країнах світу».

     – Наша мета – привернути увагу до необхідності відновлення екосистеми України та світу загалом, розвинути екологічну свідомість усіх людей планети, а також створити колективну історію успіху і показати собі та світу, що ми, українці, разом можемо набагато більше. Адже посаджені кущі, дерева, квіти на присадибних ділянках,  на пустирях, обабіч доріг зроблять нашу громаду чистішою і зеленішою. – зазначає Віктор Михайленко, який, разом з командою, є активним учасником озеленення Вінниччини другий рік поспіль.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень