Пошук

Конкурс «Село. Кроки до розвитку»

Дата: 23.02.2021 15:44
Кількість переглядів: 740

Фото без опису

Фото без опису

     Інформуємо Вас про оголошення конкурсу «Село. Кроки до розвитку», який реалізовується в межах проекту «Розвиток села та протидія пандемії COVID-19 через сприяння росту малого та мікропідприємництва» (далі - Конкурс), ініційованого Благодійним фондом «МХП - Громаді» спільно з Агенціями регіонального розвитку Вінницької та Черкаської областей.

     Завданнями Конкурсу є:

  • стимулювати соціально-економічні перетворення в сільських громадах за рахунок ведення підприємницької діяльності, у т.ч. створення робочих місць, що забезпечить покращення життя громадян та активізує діяльність громадських ініціатив;
  • виявити та підтримати сталі підприємницькі бізнес-плани, які матимуть суттєвий вплив і помітно сприятимуть процесам самоорганізації місцевого населення;
  • провести пошук нових ефективних інноваційних практик, що залучають громадян до прийняття рішень та заохочують громадян до самозайнятості.

     Учасниками Конкурсу можуть бути жителі сіл Вінницької та Черкаської областей, які не більше 2 років як зареєстровані підприємцями або готові розпочати власну справу.

     За результатами Конкурсу буде обрано 24 проекти, автори яких отримають мікрофінансування в розмірі до 50 тис. грн на втілення бізнес-ідеї.

     Дедлайн подачі аплікаційної форми до 30 березня 2021 року. Детальна інформація та аплікаційна форма за посиланням: https://bit.ly/3jQ7FiN.

     Запитання щодо участі у проекті надсилати на електронну адресу  mhp_hromady@mhp.com.ua.

     Виходячи з вищезазначеного, прошу довести інформацію до всіх зацікавлених осіб та розглянути можливість участі у зазначеному конкурсі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень