Пошук

Відбулися установчі збори молодіжної ради при Райгородській сільській раді (ФОТО)

Дата: 22.02.2021 18:51
Кількість переглядів: 2190

Фото без опису     В приміщенні Райгородської сільської бібліотеки відбулось засідання ініціативної групи з проведення установчих зборів щодо формування складу молодіжної ради при Райгородській сільській раді.
     На засіданні були присутні 19 юнаків та дівчат з різних населених пунктів Райгородської громади.

Фото без опису

     Також були запрошені начальнця управління молодіжної політики та електронного врядування Ірина Коцюбівська, головна спеціалістка Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Анна Оцвера, головний спеціаліст відділу молодіжної політики та взаємодії з ГО Микола Стінянський та  координаторка обласного проєкту «Молодіжний Конгрес Вінниччини» Марина Остапенко.

Фото без опису


     Засідання відкрив Райгородський сільський голова Віктор Михайленко. У своєму виступі Віктор Миколайович зазначив, що разом з депутатським корпусом очікують від молодіжної ради багато цікавих, прогресивних ідей та нових поглядів на самоврядування в громаді. 

Фото без опису
    

     Під час засідання було обрано голову, заступника та секретаря молодіжної ради. Отже, головою молодіжної ради при Райгородській сільській раді стала Світлана Міченко, заступником голови - Аліна Олексієнко, секретарем - Леся Заєць.

Фото без опису


    Після знайомства гості з області дали початкові настанови з того, як має працювари молодіжна рада, а також побажали плідної співпраці на благо громади.

Фото без опису

     У травні 2021 року утворені молодіжні ради усіх 63 громад Вінницької області об'єднаються в Молодіжний Конгрес Вінниччини. Райгородська молодіжна рада стала 18 в Молодіжному Конгресі.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень