Пошук

Райгородський сільський голова Віктор Михайленко провів виїзний прийом громадян в Семенському старостинському окрузі

Дата: 12.02.2021 19:41
Кількість переглядів: 1683

Фото без опису     Райгородський сільський голова Віктор Михайленко продовжує виїзний прийом громадян. Сьогодні він побував в селах Семенки та Салинці.

Фото без опису
     Люди зверталися в основному по питаннях благоустрою своїх сіл. Так в Семенках основне питання, яке підняли люди - це питання водогону. Велика проблема з водопостачанням села в літній період, коли засуха і йде масовий полив городів. Люди запропонували винести на загальне обговорення жителів можливість установки індивідуальних лічильників води в кожному домогосподарстві, яке користується загальним водогоном.

Фото без опису     Окрім того, були присутні представники ВСК "Родина", які взяли на себе зобов'язання зайнятись питанням свердловин, що на території села, а саме провести за необхідності очистку та відремонтувати водонапірну башту.

Фото без опису
     В селі Салинці люди підготували цілий ряд питань, що також  стосуються благоустрою села.Фото без опису

     Серед них питання освітлення центральної вулиці, допомоги від сільської ради щодо благоустрою сільського кладовища та території біля церкви, сортування та вивіз ТПВ, комунікація з інтернет провайдерами щодо покриття села швидкісним інтернетом. Люди запропонували свою посильну допомогу в прибиранні прибережної зони біля р. Буг, що протікає біля села.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень