Пошук

ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІНФОРМУЄ

Дата: 26.01.2021 16:23
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ ІНФОРМУЄ:

     6,99 грн за куб м - ціна на природний газ для населення з 1 лютого 2021 року - за дорученням Президента України, постанова Кабінету Міністрів України від 8 січня 2021 р. № 25.

     Не більше ніж 1,79 грн за куб м - ціна за розподіл газу з 1 лютого 2021 року – за рішенням НКРЕКП про обмеження максимального тарифу на розподіл газу.

     Зазначені норми діятимуть на період дії карантину, але не довше ніж до 31 березня 2021 року.

     Ціна одна для всіх - ніхто не повинен платити дорожче.

     За детальною інформацією звертайтесь: Управління розвитку територій та інфраструктури Вінницької облдержадміністрації – тел. (0432)46-92-10.

     Субсидії при оплаті житлово-комунальних послуг

     Головним механізмом допомоги населенню, яке не може самотужки платити за житлово-комунальні послуги, є програма житлових субсидій – безповоротна адресна державна соціальна допомога, що надається на оплату комунальних послуг та на управління багатоквартирним будинком.

     Розмір субсидії розраховується індивідуально для кожної сім’ї за встановленою формулою і залежить виключно від доходів сім’ї: чим менше доходи, тим більше розмір субсидії.

     Як дізнатися розмір субсидії онлайн? Зайти за адресою: subsidii.ioc.gov.ua, ввести свою поштову адресу і дізнатися, чи призначено субсидію та який її розмір. Звертаємо увагу! У грудні 2020 року Урядом спрощено порядок надання житлових субсидій: для осіб, які отримують допомогу по частковому безробіттю у зв’язку із запровадженням карантину, а також для домогосподарств, у складі яких є особи, що офіційно працюють за кордоном.

     За детальною інформацією звертайтесь до уповноважених осіб у громадах, органів соціального захисту населення райдержадміністрацій та міст обласного значення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень