Пошук

Відбулась 4-та позачергова сесія 8-го скликання

Дата: 20.01.2021 10:28
Кількість переглядів: 1078

Фото без опису

     19 січня відбулась 4 позачергова сесія Райгородської сільської ради 8 скликання, участь у якій взяли 14 депутатів сільської ради.

     До порядку денного сесійного засідання було внесено 101 питання. Більшість з них стосувались внесення змін до статутних документів комунальних закладів в зв’язку із змінами адміністративно-територіального устрою, внесення змін та затвердження статутів комунальних підприємств та рішення прийняті для впорядкування структури виконавчих органів влади для їх повноцінного функціонування, земельні питання. Також було прийнято звернення до Вінницької обласної Ради, Вінницької обласної державної адміністрації, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України та Президента України щодо врегулювання тарифів на енергоносії для населення. Була створена координаційна група у складі депутата Райгородськоі сільської ради Романа Банюка та громадських активістів Володимира Лєвандовського, Тараса Мухи для опрацювання питання можливості прийняття газотранспортної мережі у власність громади.

     Сільський голова подякував усім депутатам за роботу та привітав зі святами, побажав міцного здоров’я, добра, благополуччя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень