Пошук

Оголошується конкурс на заміщення вакантних посад

Дата: 24.12.2020 09:15
Кількість переглядів: 968

Фото без опису

ОГОЛОШЕННЯ!

Райгородська  сільська рада 
(адреса: с. Райгород, вул. Миру, 16)
оголошує конкурс  на заміщення вакантних посад:

 

     Начальник фінансового відділу Райгородської сільської ради

     Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою.

     Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Знання Конституції України, діючого законодавства України з питань місцевого самоврядування, законів України, постанов  Верховної  Ради  України,  актів Кабінету Міністрів України, наказів Мінфіну та інших законодавчих  актів, що регламентують бюджетні  відносини  і фінансово-господарську діяльність бюджетної установи, вільне володіння державною мовою, навики роботи з комп’ютером на рівні досвідченого користувача,  з відповідними програмними засобами, знання діловодства.

     Головний спеціаліст фінансового відділу Райгородської сільської ради (3 штатних одиниць)

    Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта не нижче ступеня бакалавра, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи. Знання Конституції України, діючого законодавства України з питань місцевого самоврядування, законів України, постанов  Верховної  Ради  України,  актів Кабінету Міністрів України, наказів Мінфіну та інших законодавчих  актів , що регламентують бюджетні  відносини  і фінансово-господарську діяльність установи, вільне володіння державною мовою, навики роботи з комп’ютером на рівні досвідченого користувача, з відповідними програмними засобами, знання діловодства.

     Головний спеціаліст - бухгалтер Райгородської сільської ради

     Кваліфікаційні вимоги: Вища освіта не нижче ступеня магістра, спеціаліста, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи за фахом на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років. Знання Конституції України, діючого законодавства України з питань місцевого самоврядування, законів України, постанов  Верховної  Ради  України,  актів Кабінету Міністрів України, наказів Мінфіну та інших законодавчих  актів, що регламентують бюджетні  відносини  і фінансово-господарську діяльність бюджетної установи, вільне володіння державною мовою, навики роботи з комп’ютером на рівні досвідченого користувача,  з відповідними програмними засобами, знання діловодства.


     Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня опублікування оголошення. Додаткова інформація щодо документів, які необхідно подати для участі в конкурсі надається за телефоном 3-55-42


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень