Пошук

Відбулась виїзна конференція територіальних громад Гайсинського району (фото)

Дата: 16.12.2020 17:17
Кількість переглядів: 515

Фото без опису

     15 грудня голова Райгородської сільської ради Віктор Михайленко взяв участь у виїзній нараді під головуванням голови Вінницької ОДА Сергія Борзова, яка відбулась в місті Гайсин.
     На нараді обговорили питання комунікації громад з ОДА, питання формування бюджетів розвитку громад на 2021 рік. Також основною проблемою Сергій Борзов визначив пандемію COVID19.
     В контексті забезпечення якісних соціальних послуг в громадах перша заступниця голови ОДА Наталя Заболотна повідомила, що з 1 січня 2021 року органи соціального захисту РДА втрачають право на прийом документів для призначення пільг, соціальних допомог та субсидій. Прийом документів відбуватиметься тільки через пошту або в електронній формі. А з 1 березня 2021 року заяви з необхідними документами приймаються посадовими особами виконавчих органів рад або через ЦНАП виключно з формуванням електронної справи через ПК «Соціальна громада».
     В ході наради голова ОДА Сергій Борзов повідомив, що наразі активно триває процес передачі в громади земельних ресурсів. За його словами, передача землі в комунальну власність громад має забезпечити наповнення місцевих бюджетів і дасть можливість працювати з бізнесом та інвесторами.

Фото без опису

Фото без опису Фото з сайту Вінницької ОДА http://www.vin.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень