Пошук

Про продовження роботи 1-ї сесії Райгородської сільської ради восьмого скликання

Дата: 07.12.2020 20:01
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

                                    Фото без опису                                                   

У К  Р  А  Ї  Н  А

РАЙГОРОДСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА
Немирівського району Вінницької області

Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я

 

07.12.2020  року        № 6-р
Село Райгород

Про продовження роботи 1-ї сесії
Райгородської сільської ради
восьмого скликання

     Відповідно до п. 8 частини 4 статті 42 та пункту 4 статті 46 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні”:

  1. Продовжити роботу першої сесії  Райгородської сільської ради 8 скликання. Пленарне засідання провести 08 грудня 2020 року о 10.00 год. в Райгородському будинку культури.
  2. На порядок денний винести питання:
    1. Про початок реорганізації Ситковецької селищної ради Немирівського району Вінницької області, Мельниківської сільської ради Немирівського району Вінницької області, Джуринецької сільської ради Немирівського району Вінницької, Юрковецької сільської ради Немирівського району Вінницької шляхом приєднання до Райгородської сільської ради Немирівського району Вінницької області
    2. Про внесення змін до рішення Райгородської сільської ради від 12.01.2017 року «Про затвердження структури та чисельного складу сільської ради та її виконавчого апарату», зі змінами.
    3. Про створення фінансового відділу Райгородської сільської ради, затвердження Положення про фінансовий відділ та вжиття заходів щодо його державної реєстрації.
    4. Про затвердження старост  та затвердження Положення про старост.
    5. Про виготовлення гербових номерних печаток старостинських округів Райгородської сільської ради
    6. Про утворення виконавчого комітету ради, визначення його чисельності, затвердження персонального складу та Положення про виконавчий комітет  
    7. Про покладання обов'язків із вчинення нотаріальних дій, проведення державної реєстрації актів цивільного стану та вчинення дій щодо ведення погосподарського обліку. 
    8. Про створення робочих груп.
    9. Про внесення змін до рішення Райгородської сільської ради від 12.01.2017 року «Про створення адміністративної комісії при виконкомі Райгородської сільської ради Райгородської сільської об’єднаної територіальної громади та затвердження Положення про адміністративну комісію»
    10. Про внесення змін до рішення Райгородської сільської ради від 11.04.2017 року «Про створення тендерного комітету з публічних закупівель Райгородської сільської ради, обрання його складу та затвердження Положення про нього»
    11. Про затвердження  технічної документації із землеустрою, щодо  встановлення (відновлення) меж земельних ділянок  в натурі (на місцевості) гр. Яцишин Стефанії Василівні, що розташовані  село Юрківці  вулиця Жовтнева, 30 на території Райгородської сільської ради Немирівського району Вінницької області
    12. Про надання матеріальної допомоги на лікування.
    13. Про внесення змін до рішення Райгородської сільської ради від 12.01.2017 року «Про створення опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки, піклування»
    14. Про внесення змін до рішення Райгородської сільської ради від 12.01.2017 року «Про створення опікунської ради та затвердження Положення про опікунську раду»
  3. Контроль за виконанням даного розпорядження залишаю за собою.

 

               Сільський голова                                    В. М. Михайленко


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень