Пошук

Відбувся тренінг «Трансформуйся в успіх»

Дата: 27.11.2019 16:06
Кількість переглядів: 1759

Відбувся тренінг «Трансформуйся в успіх»

Фото без опису

 

     Вчора, 26.11.2019 року, на запрошення сільського голови Райгородської ОТГ К.К. Махині, в приміщенні КЗ «Райгородська публічна бібліотека», представники ГО «Інститут громадських ініціатив Вінниччини» («ІНГРІВ») провели тренінг на тему «Лідерство на шляху трансформацій до успіху», в рамках проекту: «Трансформаційні освітні ігри для молоді «Трансформуйся в успіх».

     Керівник проекту Ольга Маліхатко провела тренінг, в якому  взяло більше 30 осіб учнів  та вчителів місцевої школи, працівників бібліотеки, представників місцевої  влади з с. Райгород та старостинських округів нашої громади.

Фото без опису
 

     Мета проекту полягала в  формуванні усвідомленої громадської позиції жителів громади і зокрема молоді, своєї  ролі в громаді через розвиток лідерських навичок. Інноваційність ? у використанні сучасного методу ігрофікації та освітньої ігри для розвитку молоді та молодіжних спільнот в  об’єднаних територіальних громадах Вінницької області.

     Учасники розглянули суть поняття лідерства та його ключові елементи, зокрема такі, як вміння брати на себе відповідальність, оцінювати ситуацію з різних сторін та розглядати різні точки зору, виконувати обіцянки, визнавати свої помилки, самовдосконалюватися, систематично здобувати нові знання, уміння та навички.

Фото без опису

Фото без опису

     Окрім тренінгу, у рамках реалізації проекту відбулася  Гра «Світ Громад». Це настільна кооперативна стратегія у жанрі соціального симулятора, яка розрахована на  6 гравців та дає практичне розуміння процесів, які протікають у громаді та механізмів соціального впливу на них, зокрема щодо формування бюджету громади та таке інше. З великим задоволенням  учасники будували громаду щасливих і здорових людей.       Учасники відчула себе в ролі пенсіонера, чиновника, мера, а також  навчились розуміти поняття формування місцевого бюджету та важливість бізнесу в громаді, кооперуватись та вирішувати певні питання життєдіяльності громади.

Фото без опису

Фото без опису

     Усі учасники тренінгу, жителі нашої громади, змогли значною мірою покращити свої навички, які в подальшому допоможуть їм досягати певних цілей  як в особистому житті, так і в житті громади. Для багатьох це стало справжнім відкриттям – відкриттям того, що не потрібно чекати на те, що «хтось прийде і змінить наше життя на краще…», того, що «усе починається з мене – я також можу взяти на себе відповідальність і стати лідером!» Головне чітко поставити для себе мету і мати велике бажання її досягти!

     Особливо цікаво було спостерігати за молоддю, яка дуже живо, активно та завзято увійшла в свої ролі і проявила себе напрочуд розумними, сучасними та вишукано креативними. Це дає нам велику надію, що наше майбутнє – в надійних руках!

 

     Щира подяка усім організаторам проекту, які дали змогу нам побачити самих себе з іншої сторони і відкрити у собі великий потенціал, який може кардинально змінити і наше особисте життя і бачення ситуації, а внаслідок цього – змінити життя та побут нашої громади!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень