Пошук

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 14.05.2019 13:53
Кількість переглядів: 1058

       Фото без опису

     Доводимо до Вашого відома, що проект «Село. Кроки до розвитку», який реалізується в рамках Меморандуму про співпрацю між Вінницькою обласною державною адміністрацією та ПАТ «Миронівський хлібопродукт» третій рік поспіль оголошує конкурсний відбір проектів щодо надання мікрогрантової підтримки громадських ініціатив.

      Мета проекту: підтримка ініціатив недержавних громадських об’єднань (НГО) та ініціативних груп громадян і/або фізичних осіб – підприємців з розвитку громад, та забезпечення самозайнятості мешканців Вінницької обл. в їх прагненні до самоорганізації для захисту прав і інтересів громадян у стосунках з органами місцевої влади, до зміни на краще існуючих бюрократичних та формальних норм взаємодії урядовців місцевої влади з громадськістю в період проведення реформ.

      Водночас, 15 травня 2019 року о 11:00 год. в залі засідань райдержадміністрації за підтримки партнера проекту «Село. Кроки до розвитку» Спілки підприємців «СТІНА» буде проведено навчальний семінар. Спілка забезпечуватиме відповідний супровід ініціаторів проектів. Розмір гранту в поточному році складатиме 50,0 тис. грн.

    Враховуючи вище викладене, просимо забезпечити явку зацікавлених суб'єктів господарювання (фермерських господарств, підприємців, що працюють на Вашій території).

         Контактна особа від ГО «ВОО «Спілка підприємців «Стіна» – Сологуб Олександр – керівник відділу проектів, моб. (096) 152-60-70.

 

 

Начальник управління економіки                                           О. М. Яхно

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень