Пошук

ДО ДНЯ ПАМ'ЯТІ ТА ПРИМИРЕННЯ ТА ДНЯ ПЕРЕМОГИ

Дата: 08.05.2019 10:07
Кількість переглядів: 895

     З нагоди 74-ї річниці Перемоги над нацизмом у Європі, Днем пам’яті та примирення 8 та 9 травня на території Райгородської ОТГ проводяться урочисті заходи.

     74 роки відділяють нас від історичного травня 1945-го, коли закінчилася одна з найжорстокіших воєн в історії людства, яка забрала мільйони життів, знищила сотні тисяч сіл і міст.

     У ці дні ми відзначаємо цю радісну подію, адже Друга світова війна принесла горе, розруху та смерть майже на всіх континентах планети.

     Низько схиляємо голови і віддаємо шану кожному Українському героєві, що в час воєнного лихоліття боровся за визволення рідної землі від тоталітарних загарбників. Пам’ять про кожного воїна, кожну жертву і кожного рятівника України є і буде для нашого народу вічною і нероздільною.

     Низький  уклін Вам, шановні ветерани, за Ваш подвиг, за порятунок людства від чуми нацизму. Ви завжди будете для нас взірцем патріотизму та самопожертви.

Бажаємо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, добра і благополуччя ! 

.......................................................................................................................................................

Фото-альбом свята на нашій сторінці у соц-мережі: https://www.facebook.com/raihorod.sr/media_set?set=a.378978842960643&type=3
.......................................................................................................................................................................................................

Відео зі свята - на нашому YOUTUBE-каналі: https://www.youtube.com/watch?v=W4CmXbVO1gM


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень