Пошук

Результати проведення конкурсу в Райгородській громаді

Дата: 23.03.2017 15:05
Кількість переглядів: 710

       Відповідно до Розпорядження від 09.02.2017 №8-к «Про затвердження Порядку проведення конкурсу та Порядку проведення іспиту на заміщення вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті Райгородської сільської ради ОТГ» 14.03.2017 року та 21.03.2017 року було проведено конкурс на зайняття вакантних посад посадових осіб місцевого самоврядування у виконавчому апараті - юрист відділу з питань реєстрації, військового обліку та юридичного супроводу (1 посада), головний спеціаліст фінансово-економічного відділу із залучення інвестицій  та економічного розвитку території громади (1 посада), спеціаліста відділу з питань реєстрації, військового обліку та юридичного супроводу Райгородської сільської ради (1 посада).

       Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади юриста відділу з питань реєстрації, військового обліку та юридичного супроводу у виконавчому апараті Райгородської сільської ради ОТГ» визнано Мандрика Павла Олександровича.

       Другого за результатами конкурсу не визначено, оскільки документи на участь подав один кандидат.

       Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади головного спеціаліста фінансово-економічного відділу із залучення інвестицій  та економічного розвитку території громади визнано Запорожчук Наталію Іванівну.

       Другого за результатами конкурсу не визначено, оскільки документи на участь подав один кандидат.

       Переможцем конкурсу на зайняття вакантної посади спеціаліста відділу з питань реєстрації, військового обліку та юридичного супроводу визнано Олексієнко Ларису Костянтинівну.

        Другого за результатами конкурсу визначено, Григоренко Ірина Володимирівна, яка зарахована до кадрового резерву посадової особи місцевого самоврядування Райгородської сільської ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень