Пошук

До уваги ВПО жителів громади!

Дата: 04.10.2022 09:18
Кількість переглядів: 225

Фото без опису     

     В  рамках Проекту «Реагування на надзвичайні ситуації для задоволення потреб у захисту та освіті постраждалих від конфлікту та переміщених дітей та їхніх сімей в Україні», який реалізовує Громадська організація «Проліска» у співпраці з Міжнародною організацією «Save the Children» за фінансової підтримки Гуманітарного фонду для України UHF, в Райгородській громаді, смт. Ситківці, в приміщенні Ситковецького ліцею, 5 жовтня, початок о 12.00 год.  відбудеться знайомство та надання допомоги дітям та сім'ям, які постраждали від військових дій, за трьома компонентами:

     1. Соціальний супровід та надання індивідуальної гуманітарної та грошової підтримки сім’ям (case-management). Передбачається, що  діти з числа сімей внутрішньо переміщених осіб за наслідками детальної оцінки потреб отримають індивідуальну допомогу та отримають грошову індивідуальну підтримку.

     2. Створення активностей для проведення дозвілля дітей (від 0 до 18) з числа сімей внутрішньо переміщених осіб: проведення майстер-класів, творчих майстерень, арт-терапій, розвиваючих ігор, руханок, тощо. Окрім того, в команді даного компоненту працює професійний психолог, який зможе надати кваліфіковану психологічну допомогу дітям.

     3. Професійне консультування з питань грудного вигодовування та можливість безкоштовного отримання дитячого харчування, памперсів та засобів особистої гігієни для дітей до 2 років. 

     Запрошуємо на захід дітей та їх батьків з числа ВПО.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень