Пошук

Доповідь №07.07.2020 «Доповідь про діяльність інспекторів поліції»

Кількість переглядів: 367
Скликання: 1.
Сесія: 27
Тип документу: Доповідь
Дата: 07.07.2020
Номер документу: 07.07.2020
Назва документу: Доповідь про діяльність інспекторів поліції
Прикріплені файли:

ДОПОВІДЬ

про діяльність інспекторів  поліції  по охороні публічної безпеки та боротьбі зі злочинністю на території Райгородської ОТГ, до складу якої входять ( с. Райгород, с. Нища Кропивна, с. Слобідка, с. Нові Обіходи, с. Коржівка, с. Городниця. )

 

     На даний час мною ДОП СП Немирівського відділу поліції старшим лейтенантом поліції Русланом Рибаком, обслуговується 5879 населення

     Аналізуючи стан роботи по охороні публічної безпеки та боротьбі зі злочинністю на території, слід відмітити що основні зусилля  були направлені на здійснення ряду організаційних та практичних заходів, пов’язаних із забезпеченням встановлених Конституцією України прав, свобод та законних інтересів громадян, рішень колегій, наказів та вказівок МВС України та ГУНП у Вінницькій області.

        Хотілось би зупинитись та зазначити, що більшість злочинів та адміністративних правопорушень вчиняється особами, які зловживають алкогольними напоями та у стані алкогольного сп’яніння. Велику небезпеку для громадян складають сьогодні підпільні гуральні, власники яких виготовляють та продають за доступною ціною самогон. Постійні відвідувачі таких помешкань, як правило, ведуть аморальний спосіб життя, вони зловживають спиртними напоями, зазвичай ніде не працюють і схильні до скоєння злочинів. Якщо повз з Вами, або ж на Вашій вулиці є помешкання, де виготовляють та продають самогон – повідомте  дільничного офіцера поліції або зателефонуйте «102».

     Байдуже ставлення до таких фактів наражає на небезпеку Вас так як, особа яка зловживає спиртними напоями і щоденно займається лише тим, що шукає гроші на чергову пляшку, завтра завітає до Вас, його не зупинить ні Ваш вік, ані докори сумління. Більшість тяжких злочинів, особливо вбивств, нанесення тілесних ушкоджень, пограбувань – вчиняється громадянами, які зловживають спиртними напоями.       

     З нею проводяться профілактичні бесіди, так як  однією з умов успішного виконання покладених завдань на інспекторів поліції необхідно вважати профілактичну роботу від якої в прямій залежності знаходиться стан оперативної обстановки в селі.            

     В поточному році на території села скоєно 6 кримінальні правопорушення та виявлено 34 адміністративних правопорушення. З них: більше  всього  порушень публічної безпеки, поява в п’яному вигляді  та розпиття  спиртних напоїв у громадських  місцях 14 правопорушень,  скоєння  насильства в сім’ї 8 правопорушень, придбання та зберігання самогону 5 правопорушень.   

    Разом з цим, заходи, що вживаються працівниками міліції з попередження, профілактики та розкриття злочинів сьогодні є недостатньою. В черговий раз хотілося б застерегти громадян на свою безпечність. Не залишати без догляду свої речі, транспортні засоби, незамкнені будинки та інші приміщення,  входити в довіру незнайомим людям, різного роду шахраям ( телефонним, циганам).

     Актуальним залишається на сьогоднішній день створення групи з охорони публічної безпеки на території громади, які спільно з поліцією здійснювали б рейди по відпрацюванню закладів торгівлі, розважальних закладів. Підтримували б порядок на масових міроприємствах тощо.

      Закінчуючи свій виступ, хотілося б нагадати жителям нашого ОТГ, що на території Немирівського району  проводяться профілактичні заходи, пов’язані з відвідуванням помешкань громадян, переважно осіб похилого віку, одиноким пристарілим які є найменш захищеними серед нас. 

      Сподіваюся , що  сказане мною склало у Вас певне уявлення  про стан  криміногенної  обстановки на території сільської  ради та про те , що в  цьому  напрямку робиться.

      Також хотів висловити подяку сільській раді та жителям за співпрацю.

 

                                   Дякую за  увагу.    

Доповідь підготовив:

ДОП СП Немирівського ВП ГУНП
у Вінницькій області
старший лейтенант поліції                                   Рибак Руслан


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень