Пошук

Відбудеться прийом громадян представником пенсійного фонду

Дата: 14.03.2017 08:18
Кількість переглядів: 809

       16.03.2017 року з 10.00 год. до 13.00 год. в приміщенні сільської ради буде прийом громадян представником Немирівського відділення пенсійного фонду. 

 

На вимогу жителів  Райгородської територіальної об’єднаної громади управління Пенсійного фонду України у Немирівському районі   надає послуги за наступним переліком:

  • Надання консультацій з питань призначення, перерахунку, виплати пенсій; роз’яснень щодо застосування законодавства про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування, пенсійне забезпечення, у тому числі щодо прав та обов’язків застрахованих осіб та платників ЄСВ;
  • Прийом документів для призначення, перерахунку та виплати пенсій;
  • Оформлення анкети для виготовлення пенсійного посвідчення та видача пенсійних посвідчень;
  • Надання практичної допомоги в процесі реєстрації користувача у веб-порталі  та надання електронних послуг Пенсійного фонду України (система надання послуг в електронній формі) за допомогою веб-порталу.

 

Послуги, що надаватимуться за попереднім замовленням громадян:

  • Надання довідок про складові та про розмір пенсій;
  • Ознайомлення з матеріалами пенсійної справи, отримання виписок з розпоряджень про призначення (перерахунок) пенсій, про періоди страхового стажу та заробітної плати, що враховуються при обчисленні пенсії;
  • Надання інформації про застраховану особу (довідки форми ОК-2, ОК-5, ОК-7)

      Проводитиме круглі столи, семінари, конференції, навчальні заняття з питань пенсійного забезпечення, обліку єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, в установленому порядку залучаючи до участі в цих заходах Громаду.

      Самостійно та спільно з представниками Громади проводитиме освітні й інформаційні заходи з роз'яснення норм пенсійного законодавства.

      У межах своєї компетенції доводитиме до відома Громади інформацію про прийняті нормативно-правові акти з пенсійних питань та обліку внесків, призначених для соціального страхування, забезпечуватиме відповідними інформаційними, довідковими та роз’яснювальними матеріалами.

      Здійснюватиме соціальний діалог з питань реалізації державної соціальної політики з питань пенсійного забезпечення та ведення обліку осіб, які підлягають загальнообов’язковому державному соціальному страхуванню у формах обміну інформацією, консультацій, переговорів, узгоджувальних нарад, робочих зустрічей тощо.

      Вживатиме заходів до розширення доступу застрахованих осіб та пенсіонерів до інформації в сфері пенсійного страхування шляхом модернізації дистанційного обслуговування: обслуговування за місцем проживання, через Веб-портал електронних послуг Пенсійного фонду України, за допомогою Skypе – зв'язку, іншими засобами комунікації через ІР – мережі та мобільного зв’язку.  Вживатиме заходів за зверненнями Громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень